15.1.09

Bu hafta çok mutsuzum...:(
Havanın kapalı olmasından mı, ayaklarımın ve ellerimin üşümesinden mi yoksa sevgiliyle yapılan anlamsız tartışmadan mı bilmem motivasyondan eser yok ve ben yorganı kafama çekip uyumak varken işyerinde çalışır gibi görünmek zorundayım. 4 gündür aynı kıyafetlerle işe geliyorum öyleki cadının blogundaki mor çoraplar bile giyinip süslenme şevkimi geri getirmeye yetmedi...

Silkelenmem gerek...Kendime gelmem gerek...ama nasıl...

5 yorum:

ZET Fashion dedi ki...

Hmm seni mutlu edicek şeyler yap mesela ben kapalı havada en sevdiğim rahat kıyafetlerimi giyip cips cola alıp güzel filmler izlemeyi çok severim, ya da arkadaşlarımı bize çağırıp oturmayı. Sende seni mutlu edicek şeyler bulmalısın!
Veyaaa tabiki alışveriiş :) Hemen kendine gelirsin merak etme :P

kılavuzum karga dedi ki...

cips kola işi yaş rejimdeyim...alışveriş işide yaş ekonomik krizdeyim...zaten bunalımda olmamın sebebide bu ikisi sanırım:)))
ama yemek yemeden film izlemeyi bu akşam denemeliyim belki işe yarar teşekkür ederim:))

Unknown dedi ki...

Bir kızlar gecesi olabilir, biraz muhabbet, biraz yemek, biraz sarap,eğlenceli olabilir. Mor seni etkilemediyse, yeni cart mavi bir çorap aldım onu giyeyim bakalım bir değişiklik olacak mı ?:)

Jojee dedi ki...

şş karamsar olma bakıyım yatağın altından çık dedikleri gibi git arkadaşlarınla buluş evde kalma bence dolaşın cafeye gidin alışveriş yapmasınız bile girip girip deniyin:) değişik fotolar çekinin erkek arkadaşın konusundada tartışmalar hep olur canım bunlar biraz canımızı yaksada zamanla unutulur dudak bükülmüşken yerini gülümseme alır:)

kılavuzum karga dedi ki...

pazar günü yaptığım abant gezisi resetledi sanırım beni bu hafta daha iyiyim sevgiliylede barıştık:)havada güneşli daha ne olsun canım:)